7 nye byggeveiledninger denne uken

Dampbøy din neste hagestol, bygg et skittentøyskap med masser av plass, se hvordan du bygger et gjerde med innebygget høybed eller ta et grundig kurs i hvordan du jobber med glassfiber!

Med andre ord er det masser av morsomme nye prosjekt du kan kaste deg over – og med en byggeveiledning fra Gjør Det Selv er du sikker på et godt resultat.

Du er selvfølgelig også alltid velkommen til å gå på oppdagelseferd og lete etter akkurat de emnene som er relevante for deg. På Gjør Det Selvs hjemmeside kan du blant annet se hvordan du utfører all verdens reparasjoner, lese om tips og triks fra håndverkere eller lese mer enn 1000 forskjellige byggeveiledninger.

Riktig god fornøyelse!


Slik bygger du en stol med detaljer av dampbøyd tre

Ved hjelp av vanndamp bygger vi et møbel med myke kurver, som kan imponere selv en garvet møbelsnekker.

Klikk her for å åpne byggeveiledningen

Bygg en stol i dampbøyet tre

Alle stolens kurver er laget av dampbøyet tre.

Smart bordplate av skiveskåret tre

Bygg en personlig bordplate av tre i tynne skiver, som limes oppå en solid plate av bjørkefinér. Forskjellige tresorter gir bordplaten sitt spesielle utseende.

Klikk her for å åpne byggeveiledningen

Smart bordplate av skiveskåret tre

Bordplaten er laget av fire forskjellige tresorter.

Drei en skål med lokk

Er du klar for en utfordring, så kan du dreie en skål med lokk. Det krever i en stødig hånd, men med litt øvelse kan du ta tredreiingen til neste nivå.

Klikk her for å åpne byggeveiledningen

Slik jobber du med glassfiber

Har du fått en sprekk i skroget på båten din, er det blitt et hull i takboksen, eller har støtfangeren fått en skade, så er glassfiber løsningen. Det er enkelt å jobbe med, og med et spann polyester, litt herder og en glassfibermatte kan du lage sterke reparasjoner som holder i en evighet.

Klikk her for å åpne byggeveiledningen

Ved å rulle metallrullen over glassfibermatten, kan du enkelt og effektivt trykke den helt ned i polyesteren og fjerne potensielle luftlommer.

Elegant 1,8 m³ vedtårn

Vi bygger et elegant og velventilert skjul kledd med lister til et vedtårn på 1,8 m³. Du kan enkelt gjøre det samme – alene og uten spesialverktøy.

Klikk her for å åpne byggeveiledningen

Overbygget lounge med ståltak

Et takoverbygg er gull verdt for deg som elsker livet utendørs. Med et overbygget hjørne i hagen, kan du også sitte ute når det regner. Dette hyggehjørnet brukes til en lounge, men det kunne også vært en spiseplass eller et utekjøkken under taket.

Klikk her for å åpne byggeveiledningen

Smart gjerde med høybed

Gjerdet er det første du ser, og derfor skal det helst passe til huset. Vi viser hvordan du bygger et smart gjerde med innebygget høybed.

Klikk her for å åpne byggeveiledningen

    Akkurat nå leser andre ...

    Mer fra kategorien Nytt fra Redaksjonen