Lekehus

Skjem bort ungene med et flott dukkehus. Et dukkehus er et fint gjør det selv-prosjekt. Vi gir deg inspirasjon og byggeveiledninger til hvordan du bygger et dukkehus til ungene.

Bygg lekehus til barna

Med et lekehus i hagen, er barna beskjeftiget i timesvis. I artiklene våre får du en grundig veiledning til hvordan du bygger et perfekt lekehus – alt etter ambisjon og formål. Det er penger å spare på å bygge et lekehus selv – og barna kan være med å bestemme hvordan deres helt eget lekehus skal se ut og innredes.

Sjekk lokale regler før du bygger et lekehus

Du trenger ikke å søke om tillatelse for å bygge et lekehus, hvis du da ikke tar helt av, og bygger et lekehus som er mer enn 50 kvadratmeter stort. Men du skal likevel være klar over at du må følge regler for avstand til nabogrense, møne- og gesimshøyde og andre ting som følger de lokale reguleringene der du bor. Er du usikker, kontakter du teknisk forvaltning hos kommunen, og spør om råd.

Bygg et perfekt lekehus

Vi har beskrivelser av forskjellige typer lekehus, som du alt etter pris og kvalitet kan velge å bygge. Du kan for eksempel bygge et trekantet lekehus, som både kan brukes som lekehus og gjestehytte. Du kan også bygge et lekehus i et tre – eller komme deg ned på jorden med et luksus lekehus i barnehøyde.

Vi veileder deg trinn for trinn til hvordan du bygger et lekehus og monterer tilbehøret som hører med. Hva med en sklie på taket, eller en brannmannspåle som barna kan suse ned langs? Du finner uansett inspirasjon og veiledning til hvordan du kan bygge et lekehus i god kvalitet i artiklene våre.

Bygg et lekehus på én dag

Det trenger ikke å være komplisert å bygge lekehus. Du kan bygge et lekehus på en dag! Bygg for eksempel dette flotte pannekake-lekehuset, eller sett opp et lekehus uten bruk av verktøy, som til og med bare kan slås sammen og settes vekk. Her kan du se hvordan du setter sammen delene til lekehuset, trinn for trinn.

Du kan også velge å bygge et lekehus med magiske bord, eller kanskje du vil lage lekehuset som et drømmeskip for små pirater? Vi viser deg uansett hvordan.

annet fra Bonnier Publications