Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Vaskerom

Vaskerommet ditt er ofte et hjemsted for vaskemaskinen, tørketrommelen, skitne støvler og våte regnjakker. Vaskerommet skal kunne mange ting, og derfor har vi samlet en rekke veiledninger og tips til hvordan du får mest mulig ut av vaskerommet ditt.

Innredning av vaskerom

Mange forbinder nok et vaskerom med et lite rom med en vask, noen varmerør og ikke minst en masse rot. Til tross for det, setter de fleste av oss likevel stor pris på det lille rommet. Et vaskerom er nemlig samrt til både de skitne vinterstøvlene, den møkkete sykkelen, til vaskemaskinen og til tørketrommelen. Det er også kjekt med en utslagsvask som hjelper deg med litt av hvert.

LES OGSÅ: Vegghengt benkeplate på vaskerommet

Skap på vaskerommet

Hvis et vaskerom ikke skal flyte over av rot, er skap på vaskerommet en praktisk måte å bli kvitt det på. Det skal ikke mer til enn tre underskap og et par overskap til å skape ro og oversikt på vaskerommet. Skap i vaskerom er også en del av vaskerommet, og ikke av selve huset – så sluttproduktet trenger ikke være på lik linje med et splitter nytt kjøkken. Det kan være en god idé å bruke et par brukte skap fra et brukt kjøkken – det vil uansett få noen skrammer med tiden. Skap på vaskerommet kan også brukes til å skjule diverse vannrør. Det er ganske enkelt, og det krever ikke mye mer enn et par snitt i skapene.

LES OGSÅ: Skjul rør på vaskerommet

Vaskerom – inspirasjon og innredning

Et vaskerom er ofte innredet med skap, men det kan også innredes med andre former for vaskeromsmøbler. Et velegnet vaskeromsmøbel er en hylle av porebetong. Hyllen er både flott og praktisk, og du kan selv bygge den på et par dager. Felles for de fleste vaskerom er at de er bygget rundt vasken. Det gir derfor mening å tenke på vannrør, vaskemaskin og tørketrommel før du begynner å innrede vaskerommet.

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake