Byggeveiledning
Lett
Vanskelig
Utebod

Den enkle, stilrene boden er lett å lage, fordi den er konstruert som et byggesett. Smarte detaljer er tenkt inn i prosjektet fra begynnelsen av.

En bod er nesten uunnværlig hvis du har hus og hage, for da trenger du plass til oppbevaring av gressklipper, hageredskaper, puter og alt mulig annet. Denne boden er 2 x 3,6 meter. Det vil være en fin størrelse for de fleste. Den er laget av helt vanlige standardmaterialer, men i moduler, som gjør boden enkel å bygge.

Konstruksjonen består av fire sider, som settes fast til fire stolper i hjørnene. På taket legges takbelegg av takshingel, som både er rimelig og enkelt å legge. I tillegg ser det bra ut.

LES OGSÅ: Bruk et gratis 3D-tegneprogram og få et perfekt resultat!

Den liggende kledningen gir også boden et eksklusivt utseende, selv om den er laget av helt enkle kledningsbord. Det er en litt billigere løsning enn å bruke bord med fals eller profiler, beregnet til liggende kledning.

REDAKSJONEN ANBEFALER: Støp verdens enkleste fundament

Praktisk dobbeltdør

På forsiden av boden er det montert en dobbeltdør med glass. Den gir godt med lys i boden, slik at det ikke er nødvendig med annet lysinnfall.

Dobbeltdøren er dessuten praktisk, fordi den gjør det enkelt å få større ting inn og ut av boden. Når du lager døren selv, får du den i akkurat den størrelsen som passer boden, og det blir mye billigere enn å kjøpe en som er ferdiglaget.

Hent artikkelen og få en detaljert byggeveiledning til den smarte uteboden. Vi viser deg blant annet hvordan du måler opp presist, slik at du får like linjer og enkle skjøt. I tillegg kan du se hvilken billig og flott trebekledning som er brukt til uteboden.