Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Motorsag

Motorsagen er uunnværlig om du skal felle trær av en viss størrelse. Vi guider og veileder deg om motorsager.

Motorsag

Det er en stor sjanse for at motorsagen - etter gressklipperen, kanttrimmeren og hekksaksen er den maskinen du bruker mest tid med i hagen. Men selv om motorsagen kommer inn på en fjerdeplass, kan prisen fort komme til å overstige de andre maskinene betydelig - særlig kanttrimmeren og hekksaksen. Derfor er det en god ide å passe ordentlig godt på motorsagen, slik at du kan ha glede av den i mange år.

Pass godt på motorsagen

På denne siden har vi samlet en rekke artikler som gjør deg klokere på motorsager på batteri, bensin og ledning. Men vi har også samlet noen artikler som hjelper deg med å pleie og dermed også forlenge levetiden på motorsagen din, og vi viser deg hvordan du selv sliper kjedet, slik at det igjen kommer i toppform.

Hvilken motorsag skal du velge?

Er du på jakt etter en ny motorsag skal du først ta stilling til om den skal være på batteri eller bensin, som er de klart mest solgte typene. Og det er fordeler og ulemper ved begge.

Motorsag på bensin eller på batteri

Motorsager på bensin er sterke, og de minste er relativt rimelige.Til gjengjeld oser og bråker de - til irritasjon for både deg og ikke minst naboene dine. Velger du derimot en motorsag på batteri, får du en enklere maskin, med færre vibrasjoner som bråker en hel del mindre. Til gjengjeld er maskinen ikke like sterk og prisen er en del høyere.

Motorsagen må matche dine behov

Hva du skal velge avhenger mye av dine behov. Skal du bruke den til beskjæring og felling av mindre trær, og du bor tett på naboer, er batterimodellen det opplagte valget. Er det derimot noen ordentlige kjemper du skal felle, er det motorsagen på bensin du skal velge.

Test av motorsag

Men selv om du har kommet frem til om det skal være en motorsag på bensin eller på batteri, så stopper ikke valget her. For å gjøre det så enkelt som mulig å velge, kan du her lese våre test av:

Din bestilling
Bestilling
Opprett Profil
Du er i ferd med å kjøpe tilgang til:
Total pris: null kroner
Mer for mindre?
Få over 1000 byggeveiledninger og full digital tilgang for kun 29 kroner
    • Tilgang til over 1000 digitale byggeveiledninger
    • Du kan si opp abonnementet når som helst.
    • Etter tilbudet fortsetter du i løpende abonnement til kr 79 pr. måned
Kun kr 29 første måned
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbake
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake