Levegg

Med en levegg kan du nyte solen uten at vinden ødelegger moroa. På disse sidene finner du mange forskjellige typer levegger, så du finner helt sikkert et som passer til dine behov.

  Bygg din egen levegg

  En levegg gir deg flere utedager i sommerhalvåret, slik at du kan spise utendørs på tross av vinden. Her i Norge kan du være sikker på en ting når det gjelder været: Det er altfor mange dager med for dårlig vær til å sitte ute på en åpen terrasse eller i hagen. Bygger vi en levegg, kan den gjøre at du kan sitte ute på en ellers litt kjølig dag.

  Det finnes utallige typer levegger. På disse sidene finner du utførlige trinn for trinn-byggeveiledninger til mange forskjellige typer levegger. Hvis du har bestemt deg for at du skal bygge en levegg, handler det bare om å velge hvilken.

  En levegg er ikke bare en levegg

  Levegger finnes i mange forskjellige typer. De kan bygges slik at de passer til dine behov og din smak. En levegg kan være stor og solid, men de kan også være flyttbare ved hjelp av hjul. Noen levegger er laget av tre, mens andre er laget som levende levegger med klatrende planter. Hvilken type passer best til deg og dine behov?

  Den flyttbare leveggen

  En flyttbar levegg til terrassen eller hagen, som kan flyttes rundt alt etter hvor vinden blåser, kan være med på å forlenge sommerdagene og sesongen utendørs. En flyttbar levegg er genialt til å skape små lekroker på dager hvor solen steker og vinden blåser. Les mer i denne artikkelen, der vi bygger en flyttbar levegg: Slik bygger du en flyttbar levegg

  Levegg til terrassen

  En levegg til terrassen er en veldig god ide om du har en bestemt spisekrok på terrassen som du vil skjerme mot vinden. Levegger til terrassen finnes også i mange forskjellige versjoner og materialer som du finner byggeveiledninger til på denne siden. Du kan enkelt og raskt bygge en levegg til din egen terrasse.