Isolering av tak

Det er en god investering å isolere taket. Det er flere måter og materialer du kan velge å bruke. Vi hjelper deg å treffe riktig valg.

Spar penger ved å isolere taket

Du kan spare mye penger på strømregningen med ekstra isolering av tak. Derfor er det for mange en veldig lur investering å isolere taket. Taket utgjør en veldig stor flate i huset ditt, og da den varmeste luften i rommene dine stiger opp og ligger under taket - er det en god grunn til å isolere taket, slik at varmen blir i huset og ikke fordufter ut gjennom taket.

Prisen på isolering av tak?

Prisen på isolering av tak, varierer naturligvis avhengig av hvilken type isolering du velger og avhengig av om du kan utføre arbeidet selv eller ikke. Heldigvis er det mange muligheter for å gjøre det selv, når det gjelder isolering av tak.

Etterisolering av tak - gjør det selv!

Du kan selvfølgelig isolere taket selv. Men det er viktig å være forberedt på at hvis isoleringen utføres feil, kan du risikere å få skader på huset med for eksempel fukt og mugg. Derfor er det viktig å vite fallgruvene før du går i gang med å isolere taket. På denne siden har vi samlet en lang rekke artikler om isolering av tak, hvor du får gode tips og veiledninger. Vi viser deg trinn for trinn, hvordan du enkelt og billig kan isolere taket.

annet fra Bonnier Publications