Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Steinterrasse

En steinterrasse kan nesten holde evig, om du legger den riktig. Vi veileder og gir deg inspirasjon til hvordan steinterrassen kan legges.

Steinterrasse - mange fordeler

Det er mange fordeler ved å legge en steinterrasse, og det er kun fantasien som setter grenser for hvordan du vil ha akkurat din steinterrasse. Steinterrasser kan være små, store, runde eller firkantede, du kan bygge dem i mønstre og bygge dem inn i en kosekrok i hagen.

Steinterrasse - gjør det selv

Du kan selvfølgelig legge din nye steinterrasse selv, men det er noen fallgruver du må være oppmerksom på, så du ikke risikerer at steinterrassen blir skjev, at steinene sklir, eller at du får vann i kjelleren fordi terrassen ikke har den riktige hellingen vekk fra huset.

Et lite TIPS: Hold prisen nede på steinterrassen

Steinterrassens pris varierer naturligvis avhengig av størrelse og valg av materialer. Det kan fort bli dyrt å kjøpe stein til en stor steinterrasse, men hvis du blander forholdsvis billige betongheller med for eksempel dyrere brostein, får belegningen et elegant utseende - og prisen på steinterrassen blir ikke så ille likevel.

Vedlikehold av steinterrassen - slik gjør du!

Hvis du har en steinterrasse, vet du at den trenger vedlikehold. Det er ikke til å unngå at det kommer møkk og kanskje også alger og lav på steinene i steinterrassen.

Alger er de grønnbrune og glatte beleggene, som særlig trives på de skyggefulle områdene av steinterrassen din, for eksempel på nordsiden av huset.

Lav viser seg som hvite eller grå flekker på betongsteinene. Lav kan oppstå både i sol og skygge på steinterrasser.

Det finnes heldigvis flere forskjellige metoder som fjerner alt - uten å skade steinene dine. I denne artikkelen får du veiledning til hvordan du vedlikeholder steinterrassen og effektivt renser steinene dine, uansett om de er blitt angrepet av alger eller lav: Slik - Effektiv rensing av steiner!

Bygg treterrasse på stein

Har du blitt lei av steinterrassen din, eller er du bare misunnelig på naboens nye treterrasse? Da kan du relativt enkelt bygge en ny, flott treterrasse oppå de gamle steinene. I denne artikkelen viser vi deg tre forskjellige metoder til å bygge en treterrasse oppå de gamle steinene: Bygg en treterrasse på steiner - tre gode tips

Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis

Allerede abonnement? Har du allerede et abonnement på magasinet? Klikk her

Ny bruker? Få adgang nå!

Nullstill passord

Skriv inn e-postadressen din, så sender vi deg en e-post som forklarer deg hvordan du skal nullstille passordet ditt.

Ugyldig e-postadresse

Sjekk e-posten din

Vi har sendt en e-post til som forklarer deg hvordan du skal nullstille passordet ditt. Hvis du ikke finner e-posten, bør du se i søppelposten (uønsket e-post, «spam»).

Oppgi nytt passord.

Skriv inn det nye passordet ditt. Passordet må ha minst 6 tegn. Når du har opprettet passordet ditt, vil du bli bedt om å logge deg inn.

Passord er påkrevd
Vis

password_reset.form.password_is_changed

Din bestilling
Bestilling
Opprett Profil
Du er i ferd med å kjøpe tilgang til:
Total pris: null purchase.price.currency
Mer for mindre?
Få over 1000 byggeveiledninger og full digital tilgang for kun kr 29
    • Tilgang til over 1000 digitale byggeveiledninger
    • Du kan si opp abonnementet når som helst.
    • Etter tilbudet fortsetter du i løpende abonnement til kr 79 pr. måned
Kun kr 29 første måned
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Tilbake
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake