Oppbevaring

Du kan aldri få for mye oppbevaringsplass. Derfor er det med på utnytte plassen i boligen best mulig. Her på disse sidene guider og veileder vi deg til hvordan du kan få mer oppbevaring i boligen din.

  Smart oppbevaring

  Boligeiere ønsker seg alltid mer plass til oppbevaring. En god måte å oppnå dette på, er ved å utnytte oppbevaringsplassen du allerede har på best mulig måte. En annen måte å oppnå mer plass til oppbevaring på, er ved å utnytte de kvadratmeterne av boligen som ikke blir brukt til noe som helst.

  Oppbevaring under sengen

  Et opplagt sted å få mer plass til oppbevaring er under sengen. Her kan du med lite penger enkelt utnytte de skjulte kvadratmeterne på en enkel måte. Om du bygger skuffer inn i sengerammen, kan du også utnytte plassen lengst inne under sengen til oppbevaring.

  LES OGSÅ: Oppbevaring under seng

  Oppbevaring i gangen

  Jakker som faller ned fra knaggene, sko som ligger slengt i en haug og regnfrakker som er krøllet sammen bakerst i skapet. De fleste ønsker seg mer plass til oppbevaring i gangen. Særlig til oppbevaring av sko, ettersom skoene til hele familien tar opp stor plass. Derfor er smart oppbevaring av sko en god ide.

  LES OGSÅ: Smart oppbevaring av sko gangen

  En annen god idé til oppbevaring i gangen, er å sette opp hyller under taket. En fin og flott løsning er svevende hyller som brukes til oppbevaring av luer, hansker, skjerf, sykkelhjelmer og alskens andre ting.

  Oppbevaring under trapper

  En annen plassbesparende løsning er oppbevaring under trapper. Her kan du bygge et skreddersydd skap, som utnytter plassen optimalt. I mange hjem er det en trapp i gangen, og det er ofte slik at plassen under denne blir brukt som et roterom. Det rommet kan du med fordel bruke til smart oppbevaring.

  Oppbevaring på loftet

  Hvis du har et uoppvarmet loft, kan du med noen smarte beslag raskt skaffe deg mer plass til oppbevaring. Beslagene hviler på sperrene uten å ødelegge isolasjonen, og med noen lekter i tillegg, har du på den måten en lynrask og billig løsning til ekstra oppbevaring.

  LES OGSÅ: Oppbevaring på loftet - Raske hyller på loftet

  Oppbevaring i verkstedet

  Et annet sted du med fordel også kan få mer plass til oppbevaring, er i verkstedet. Det er mange måter du kan utnytte plassen i verkstedet på, alt etter hvordan du velger å innrede verkstedet.

  LES OGSÅ: Oppbevaring på verkstedet

  Mer smart oppbevaring

  Det er altså mange muligheter for å få mer plass til oppbevaring i hjemmet. Her på disse sidene kan du finne masse inspirasjon til hvordan du kan få mer oppbevaring i hjemmet. Et fint sted å starte er artikkelen vår om
  25 idéer til smart oppbevaring.