Skap

Bygg dine egne skap, slik at de kommer til å passe perfekt til din bolig og dine behov. Finn inspirasjon og veiledninger på disse sidene til å bygge dine egne skap.

  Bygg skap selv

  Bygg ditt eget skap og spar en formue. Det er bare en av fordelene med et hjemmelaget skap. Men om du kaster deg ut i å bygge ditt eget skap, er det faktisk flere fordeler utover prisen.

  Et hjemmelaget skap passer perfekt

  Et hjemmelaget skap har den fordelen at du kan tilpasse skapet til rommet. Det vil si at om du for eksempel har et rom hvor det av en eller annen grunn er plass til overs, så kan du med et skap du bygger selv utnytte disse kvadratmeterne til oppbevaring – i stedet for at de skal gå til spille.

  LES OGSÅ: Bygg et lekkert garderobeskap selv

  Bygg et hjemmelaget “walk in closet”

  Hvis du har godt med plass, kan et “walk in closet” være en mulighet. Et “walk in closet” er selvfølgelig smartest om du har mulighet til å plassere det i forlengelsen av det rommet du ellers ville ha plassert garderobeskapet.

  Redaksjonen anbefaler: Bygg et hjemmelaget “walk in closet”

  Flere fordeler med et bygg-selv-skap

  Når du bygger ditt eget skap, er du også selv herre over hvordan det hjemmelagde skapet skal innredes. Hvis det skal henges opp mange skjorter, kjoler eller jakker, så må du vurdere å prioritere stenger til kleshengere i et bygg-selv-skap. Vurder også hvordan ditt bygg-selv-skap skal ha plass til sko – det er nemlig mange måter å oppbevare sko på, slik at du sparer så mye skapplass som mulig.

  Skap ditt egne uttrykk med et hjemmelaget skap

  Velg noen flotte skapdører, sett speil på innsiden av skapdørene i ditt bygg-selv-skap, innred skapet med lys, slik at du kan finne tingene dine en mørk morgen. Vurder om stengene til kleshengerne skal henge på andre måter. Du har kort sagt muligheten til å gi ditt bygg-selv-skap et personlig preg, og tilpasse det til akkurat dine behov.