Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Feiing uten kost

Lagre artikkel Du må være logget inn for å lagre artikler

Vi trodde gode løvblåsere måtte drives av en bensinmotor. Den gang ei. Et 18 volts batteri duger det også.

_Vi ble overrasket over hvor kraftig denne lette og enkelt håndterbare løvblåseren fra Makita fungerte.

Bortsett fra det lange blåserøret, er ikke denne løvblåseren fra Makita særlig større enn en hårføner. Likevel imponerer den med styrke og en kraftig luftstrøm, som lett blåser vissent løv i hauger, eller blåser det vekk fra trapper og terrasser.

På underlag av singel og lignende, er en løvblåser et godt egnet verktøy, for det er nesten umulig å feie sammen løv uten å få med noe av grusen. Makita DUB 182 kommer fort til sin rett rundt huset og i bedene i hagen, når vissent løv skal fjernes.

Enkel og hendig løvblåser
Vekten på maskinen er under to kilo, så den kan brukes av enhver – også av bevegelseshemmede personer. Til tross for en lav vekt, kan løvblåseren flytte 2,6 kubikkmeter luft i minuttet.

Avtrekkeren virker som en trinnløs hastighetsregulator, mellom null og maksimum. I tillegg kan maksimum justeres i tre trinn, slik at du kan spare strøm når full kraft ikke er nødvendig.

Løvblåseren er enkel å betjene, og kan som flere og flere andre batterimaskiner kjøpes som solomaskin. Det sparer deg for å betale for enda et batteri og en lader, hvis du har ett eller flere 18 volts batterier med lader fra Makita fra før. Vi har sett maskinen som soloutgave til cirka 750 kroner._

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake