Gulvet i et rom er avgjørende for førsteinntrykket når man går inn i et lokale. Derfor er det også viktig at man får et fint og tilfredsstillende resultat når man velger å legge gulv selv. Det trenger ikke være vanskelig å legge et gulv - bare du gjør et grundig forarbeid og er nøyaktig med oppmålingen, vil selve gulvleggingen være det minste problemet.

I dette temaet om gulv kan du lese om:

Luksus i massiv eik

Et fiskebensgulv er nok litt vanskelig å legge, men resultatet gir deg et eksklusivt gulv som er utrolig slitesterkt. Særlig om du følger metoden vår hvor vi viser deg hvordan du legger fiskebensgulv i massiv eik - det er faktisk ikke så vanskelig når du først er i gang. Vi viser deg alt fra hvordan du legger den første prøveoppleggingen, til hvordan du til slutt polerer gulvet - slik at du ender med et flott og luksuriøst resultat.

13 irriterende gulvproblemer

De fleste som har et tregulv, har stått ovenfor et irriterende problem. Hvordan fjerner du en rødvinsflekk? Hvordan stopper du dørterskelen fra å knirke? Hvordan fikser du sprekker i tregulv? Vi har samlet de 13 vanligste gulvproblemene, og viser deg hvordan du kan løse de. Noen er enklere å fikse enn andre.

Slik bruker du selvnivellerende sparkelmasse

Selv om navnet kanskje sier noe annet, så krever det allikevel noe arbeid når du vil rette av et gulv med selvnivellerende sparkelmasse. Vi viser deg hvordan du finner skjevhetene i gulvet og arbeider med den selvnivellerende sparkelmassen. Det ferdige resultatet er et helt rett gulv som kan brukes som det er, eller som underlag til både klikkgulv, tepper, tregulv eller fliser.

De nye klikkgulvene er enkle å legge

I temaet viser vi deg også den nyeste generasjonen av klikkgulv, som gjøre det utrolig enkelt å legge klikkgulv selv. Før i tiden var det en stor jobb og en fordel å være to personer når man la klikkgulv, men med den nye generasjonen av klikkgulv er det ikke noe problem å legge gulvet selv. Vi viser deg det nye systemet, og gir deg en grundig gjør det selv veiledning til hvordan du enkelt kan legge klikkgulv selv.

Legg et perfekt undergulv

Når du legger gulv, er det helt avgjørende å få et perfekt og rett undergulv. Det må isoleres riktig og klosses opp riktig, men da får du også et gulv som både har en lang levetid og som du kan være tilfreds med i mange år fremover. I temaet viser vi seg hvordan du legger det perfekte undergulvet med både dampsperre, isolering og riktig oppklossing.

Last ned det store temaet om gulv ved å klikke på den grønne knappen her på siden.