Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Redskapsbod

En redskapsbod er morsomt og utfordrende å planlegge og bygge, uansett om du vil bygge en stor eller liten bod. Vi har masser av byggeveiledninger til lekre boder, som du kan bygge etter. Du finner også mange andre relevante artikler du vil ha glede av å lese. God fornøyelse med prosjektet!

Før du setter i gang

Alle artikler om redskapsboder

Hageskur i mange størrelser

Hvis du skal bygge et hageskur, er størrelsen du bestemmer deg for et av de viktigste valgene. Skal skuret bare inneholde de mest nødvendige hageredskapene eller skal det også være plass til oppbevaring av hagemøbler, arbeidsbord eller kanskje et oppheng til sykler? Og skal du ha et arbeidsbord - skal skuret da være isolert eller er det overflødig?

LES OGSÅ: Slik bygger du en isolert utebod

Bygg skuret selv

Uansett størrelse, kan du helt sikkert bygge skuret selv. Du sparer mye penger fremfor å velge et byggesett fra byggvarehuset, og kvaliteten blir med garanti også bedre. De fleste byggesettene er nemlig av … tvilsom kvalitet.

LES OGSÅ: Støp fundament til uthus

Det lille redskapsskuret

Det lille redskapsskuret kan være så lite som et skap. I redskapsskuret kan du oppbevare spader, river, hakker og kanskje et utvalg av hagesakser. I en liten hage er dette kanskje det mest opplagte valget. Redskapsskuret kan også være litt større, slik at det er plass til gressklipperen.

Et lite redskapsskur i tre er et fint prosjekt for gjør det selv-eren.

Det mellomstore skuret

Et mellomstort skur er nok det som passer til de fleste enebolighager. På ti kvadratmeter er det god plass til hageredskaper, og om vinteren kan hagemøblene også bli lagt i le for snøen.

Det store hageskuret

Om du har plass til det, er det helt klart opplagt å utvide skuret med noen ekstra kvadratmeter, når du likevel har skrumaskinen for hånden. Da kan du få plass til et arbeidsbord og oppbevaring av vinterdekk - foruten hageredskapene og hagemøblene. Kanskje du også får plass til et verksted du kan ha glede av hele året?

Det går også an å planlegge en løsning med et sykkelskur eller et vedskur sammen med hageskuret.

REDAKSJONEN ANBEFALER: Dette er en av våre mest populære byggeveiledninger til skur: Arkitekttegnet utebod av billige materialer

Uansett hvilket skur - så finner du alle her

Uansett hvilken størrelse du drømmer om på skuret, kan du finne trinn for trinn-veiledninger her på siden. Velg det redskapsskuret eller hageskuret som passer deg best - eller finn inspirasjon i flere av prosjektene, og bygg ditt helt eget skur. Da kan du få det akkurat slik du vil ha det.

Opprett Profil

purchase.course_name_message

Opprett Profil
Du må taste inn fornavnet ditt
Tast inn etternavnet ditt
Ugyldig e-postadresse
Passordet må være minst 6 karakterer
Vis
signup.credentials_form.terms_error
Logg inn
Ugyldig e-postadresse
Passord er påkrevd
Vis
Tilbake