Brune fliser, en dryppende kran og et tilkalket toalett. Badet kan fort bli trist å se på. Heldigvis er det mange muligheter til å friske opp badet, og du trenger ikke sprenge budsjettet for å gi det et nytt utseende.

Bad på tre forskjellige budsjett

I dette temaet moderniserer vi det samme badet på tre forskjellige budsjett. Et billig på 6000 kroner, et litt dyrere på 20.000 kroner og den helt store renoveringen med et budsjett på 70.000 kroner. Du kommer overraskende langt for bare 6000 kroner, der badet vil fremstå som helt nytt etter at håndverkeren vår har vært i gang. Det beste av alt er at du kan gjøre det selv.

Få et sikkert og tett bad

I temaet viser vi deg også prinsippene bak våtromssikring, og hvordan du bygger opp en hel tett våtromsmembran på badet. Uten en tett våtromsmembran risikerer du fukt og vann i konstruksjonen bak flisene, noe som kan bli dyrt å rette opp.

Få toalettet opp fra gulvet

Du kan også se hvordan du får løftet toalettet opp fra gulvet, slik at det henger på veggen. Det gir både et flott utrykk og gjør rengjøringen av badet mye enklere når du har et vegghengt toalett.

Flotte fliser

Skal du ha nye fliser på badet eller kanskje på kjøkkenet? Da kan du se i temaet hvordan du setter opp fliser i fiskebeinsmønter. Det er litt vanskeligere, men resultatet ser flott ut – så det er absolutt verdt jobben.

Last ned det store temaet og finn inspirasjon til badet