Gjør huset mer verdt

Få ekspertenes beste tips til hvordan du kan gjøre boligen mer verdt med enkle midler.

Det kan lønne seg å gå grundig gjennom huset før det skal selges. Det vil helt sikkert være steder du kan ordne med liten arbeidsinnsats og begrensede utgifter, slik at potensielle kjøpere synes at huset ditt blir mer attraktivt og vil gi en høyere pris.

Dette får du i vårt store tema

I dette 16 sider store temaet viser vi hvor du skal gå inn for å oppnå et raskt salg. Du får mange tips til hvordan du med få midler gjør huset både penere og bedre.

10 quickfix som forbedrer boligen din på rekordtid
I temaet får du 10 helt konkrete ting som er opplagt å fikse. Alt er overkommelige oppgaver som du raskt kan ordne - og med stor effekt slik at du raskt kan få solgt huset ditt.

Renover trappen – førsteinntrykket er avgjørende
Det lønner seg å ha et flott inngangsparti når du skal selge en bolig. Det får den besøkende til å føle seg velkommen og det er viktig, ettersom førsteinntrykket er avgjørende for kjøperens samlede vurdering. Vi viser hvordan du renoverer en gammel trapp med riper, store hull og algevekster.

Skift ytterdør
En ny, lekker dør er en fin måte å ønske potensielle kjøpere velkommen på. Om du har en gammel, slitt dør, bør du bytte den. Vi viser hvordan du fjerner den gamle døren og setter inn en ny.

Lys og luft selger – nye vegger og tak
Om kjøperen går inn i et hus som virker lyst og romslig, har du vunnet mye allerede. Se hvordan du får rommet til å virke større ved å heve taket og lysne veggene.