5 metoder: Så lett kan du spare energi

Energiprisene går amok - men heldigvis er det mye du kan gjøre selv. Vi har samlet 5 lette prosjekter som hjelper deg å spare energi.

Prisene på både strøm og andre energikilder har vokst voldsomt, og det ser ikke ut til å snu med det første.

Heldigvis kan du gjøre mye for å forsikre deg om at energiutgiftene dine ikke tar fullstendig av.

Det er særlig oppvarming som raskt kan bli veldig dyrt, men det er også på det området det er enklest å gjøre store besparelser.

Hvis du sørger for at du ikke fyrer for kråkene og samtidig sikrer at du varmer opp boligen på den mest effektive måten, kan du lett spare mye penger.

Her har vi samlet fem viktige artikler til deg, slik at du kan få hjelp til hvordan du lett kan spare energiutgifter.

Monter nye tetningslister

Slipper det ut kaldt luft rundt vinduene dine, så skyldes det ofte at tetningslistene er slitte. Det er både billig og enkelt å skifte dem. Vi viser deg hvordan.

Se mer her

3 metoder til å få varme i radiatoren

Er en av radiatorene dine blitt kald, kan det legge unødig press på de andre radiatorene. Med noen enkle triks kan du selv sørge for at radiatorene varmer som de skal.

Se mer her

Få mer varme ut av en vedovn

En vedovn er et fantastisk supplement til andre varmekilder. Vi har samlet 14 tips til hvordan du får mest mulig varme ut av en vedovn.

Se mer her

Isoler varmerørene – det lønner seg

Rørisolering er enkelt gjør det selv-arbeid som kan gi store besparelser. Hvis varmerørene dine ikke er isolert, er det bare å sette i gang. Vi viser deg hvordan.

Se mer her

Stopp trekk under døren

I eldre boliger kan det bli trekk under døren, hvis den ikke sitter tett mot dørterskelen. Det er heldigvis en enkel sak å fikse problemet. Vi viser deg hvordan du monterer en børstelist på døren.

Se mer her

    Akkurat nå leser andre ...

    Mer fra kategorien Nytt fra Redaksjonen